Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/b/frederikjuul.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 251

Om mig

Jeg hedder Frederik Juul. Jeg er i skrivende stund 23 og et halvt år gammel og ved at planlægge mit første længerevarende ophold i et andet land.

Jeg er født og opvokset i Frederikshavn, hvor jeg gik på Bangsbostrand Skole. Efter 9. klasse hoppede jeg videre på HTX, hvor jeg brugte det meste af timerne på nærmest aktivt ikke at lytte efter. Efter at have brugt et friår på at finde ud af, at jeg bestemt ikke havde lyst til at lave manuelt arbejde resten af mit liv, besluttede jeg mig for at følge min store interesse inden for programmering og elektronik og startede i 2009 med at studere elektronik på Aalborg Universitet. På AAU valgte jeg at specialisere mig inden for feltet Control & Automation, hvilket jeg ikke har fortrudt. I 2012 begyndte jeg at planlægge et udlandsophold med det formål at få lov at tilbringe mit 9. semester i udlandet. Jeg var så heldig, at en af mine professorer har akademiske relationer overalt i verden, så det nærmest bare var et spørgsmål om at vælge, hvor man havde lyst til at skulle hen. Valget faldt på Berkeley i Californien.

Jeg skriver den her blog for at få det hele med, for at huske alle de oplevelser jeg sandsynligvis glemmer om et par år og for at sørge for at alle dem derhjemme kan følge med. Jeg starter tidligt, så jeg har mulighed for at øve mig lidt, før jeg kommer afsted. Derudover håber jeg på at kunne være en inspiration for andre studerende som selv overvejer at tage afsted.

Tak fordi du vil læse med. Kommentér endelig hvis du vil vide mere.

One Thought on “Om mig

  1. Børge Rasmussen on October 27, 2013 at 1:22 pm said:

    Hvor er det dejlig, at læse om dit spændende liv og dine oplevelser i USA.
    Med kærlig hilsen
    morfar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>