Thanksgiving

Jeg sad til thanksgiving-middag og tænkte “hmm, det er godt nok længe siden jeg har blogget, men jeg kan ikke lige finde på noget at skrive om”. Da slog det mig at det kunne være jeg bare skulle skrive lidt om thanksgiving. En anden grund til jeg blogger, er ar jeg har lånt en iPad mini af en ven her på ihouse, for at finde ud af om det var noget for mig. Det er nemlig sådan at thanksgiving markerer dagen hvor julesalget rigtigt går i gang. Det hele starter med Black friday, hvor der historisk har været rigtigt lave priser på alt muligt. Jeg har derfor overvejet meget kraftigt at anskaffe mig en iPad her. Så dette indlæg er det første skrevet på iPad, for lige at prøve at se om det er noget for mig.

Nå, tilbage til thanksgiving.

Der var dækket an til stor middag på ihouse, hvor der blev serveret alt hvad der kunne begæres af kalkun, skinke, kartoffelmos, majs og andre klassiske amerikanske ting. Super lækkert måltid. Men jeg må dog melde mig noget skuffet over selve thanksgiving traditionen. Der var intet andet end maden og det hele tog en lille times tid! men vi blev siddende en god time efter og snakkede lidt løst og fast. Jeg kan sige mig selv at det nok foregår noget hyggeligere hjemme hos forskellige folk, med hele familien samlet, men det lader umiddelbart til at traditionen hedder at man spiser sig mere mæt end hvad godt er, hvorefter man lægger sig på sofaen og ser football. Jeg har aldrig haft noget imod traditionen med at lægge sig på sofaen efter et stort måltid – jeg har sågar brugt teknikken til mange familiemiddage efterhånden – men jeg synes charmen blegner lidt når det er det eneste der skal ske.

Hvad der til gengæld nok kommer til at ske i aften, er at vi tager en tur ind til San Francisco, for at købe ting vi ikke mangler. Det viser sig nemlig at Black Friday mange steder starter torsdag kl 20 og nogle steder varer weekenden ud. Det skal åbenbart opleves, så vi har aftalt at mødes kl 18:30, for at tage ind mod storbyen.

Og iPad’en? Bestået – ganske fin både at skrive og se film på. Jeg må hellere få mig sådan en. Der er trods alt stadig lidt plads i mit IT-budget :)

Glædelig fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation