Hilsen. Venlig Hilsen.

Jeg havde en mindre kulturel oplevelse den anden dag. Jeg forstår at Berkeley er et meget internationalt sted og at de ofte får folk fra alle mulige egne af verden, med alle mulige mærkelige navne. Men jeg synes nu stadig det var lidt skægt.

Jeg havde skrevet en mail til VSPA (Visiting Scholar and Post-Doc Affairs) kontoret angående et par praktiske ting. Jeg afslutter ikke altid mine mails med mit navn, da min email-signatur ser således ud:

Regards / Venlig Hilsen

Frederik Juul

B.Sc. Signal Processing

M.Sc.Stud Control and Automation

Aalborg University

U.C. Berkeley

Jeg tænker den er rimeligt ligetil at forstå. Det kan dog være jeg skal ændre lidt i den, da mit svar fra VSPA startede således:

Dear Venlig,

You are n..

God lørdag, derude :-)

Update: Efter at have modtaget endnu en “Dear Venlig” mail, har jeg besluttet mig for at ændre min email signatur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation